این نشست درحالی برگزار میشود که ماه دسامبر گذشته دو طرف در آخرین دور مذاکراتشان نتوانستند با یکدیگر به توافق برسند و تنها به این نتیجهگیری که "پیشرفت حاصل کردهاند و برای توافق به زمان بیشتری نیاز دارند" بسنده کردند.
انتظارات مردم ونزوئلا برای آنکه اینبار نیز توافقی در این مذاکرات حاصل شود، چندان بالا نیست.
به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، لوئیس فلوریدو، یک قانونگذار مخالف دولت ونزوئلا گفت: ائتلاف مخالفان به نام "وحدت دموکراتیک" با حسن نیت در این نشست شرکت کرده تا سرانجام راهی برای مردم ونزوئلا با هدف ساختن آینده پیدا شود.
رهبران مخالفان دولت ونزوئلا خواستهاند که نیکلاس مادورو، رئیسجمهور این کشور با پذیرفتن کمکهای انساندوستانه خارجی بحران اقتصادی این کشور را کاهش دهد.
اين بحران مردم را گرفتار کمبود غذا و کالاهای اساسی کردهاست.
مخالفان همچنین خواهان آزاد شدن چند صد زندانی سیاسی در ونزوئلا هستند.
در عین حال نمایندگان دولت ونزوئلا نیز خواهان آن هستند که مخالفان براي لغو تحریمهایی که دولت دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا سال گذشته میلادی علیه این کشور اعمال کرد و مشکلات اقتصادی را بیش از پیش پیچیده ساخت، تلاش کنند.
دانیلو مدینا، رئیسجمهور دومنیکن رهبری این مذاکرات را که در عین حال شامل نمایندگان بولیوی، شیلی، مکزیک و نیکاراگوئه میشود به عهده دارد.
برخی از کشورهای شرکتکننده در این مذاکرات تهدید کردهاند که اگر اینبار توافقی به دست نیاید از این مذاکرات خارج خواهند شد.
هرالدو مونوز، وزیر امور خارجه شیلی در توئیتر نوشت: در صورتی که از این مذاکرات نتایج ملموس و واقعی حاصل نشود دیگر ادامه دادن مسیر توجیهی ندارد.
وزارت خارجه مکزیک هم در بیانیهای اعلام کرد: همزمان شرکتش در این مذاکرات را "ارزیابی" میکند.
نظر شما